Danmark

Imorgon bitti tar vi tåget till Danmark och Nordic Female Festival. Skall bli lite spännande. På lördag är det  massa workshops och sen ska vi spela, klockan halv tolv. Jag kommer ju vara skiettrött!
idag har jag myst med målarfärg. Det är galet mysigt.
Jag har inget mat hemma så jag äter chips.

Tjingeling Badring.

No need for medication

 

Skawars är tillbaka. Nytt, fräscht och kurvigt. Tråkiga färger dock, och aningen mystiskt. Men det blir nog bra.

Idag vart det rep med skabandet. Otroligt roligt. Fast jag börjar tvivla på min röst.

På Operation Dagsverke, som är någon dag i framtiden, ska vi vara gatumusikanter. Det är en dag då man får ledigt för att samla in pengar till barn , detta året till barn i Bolivia. Det tycker Simone om.

Hon tycker också om det faktum att mogondagen är en ledig dag så att man kan sova ut, sedan leka och till sist gå på My Fair Lady med Anna. Skall bli najs. 


Seg söndag.

image127

Otroligt seg dag. Vaknade kl 12 i ett tjockt varmt duntäcke med Maja brevid mig i ett kvavt vattenpipsluktade rum. Vi upp, diskade och åt ostmackor med grönt the.
Igårkväll somnade vi kl. 4 efter att ha lekt med 16 sakta avdroppande pers, rökt och lyssnat på musik. Innan vi somnade såg vi på slutet av en dubbad karatefilm också.

Vi lyssnade bland annat på den finaste  låten jag vet.
http://youtube.com/watch?v=_mb1atYo5V0
Så grymt vacker.
Hittade inte den bästa versionen men men.

Idag var jag pepp på att pimpa mitt misslyckade jackköp men pappa hade inte fixat hem färg än. Så jag har slappat, varit uttråkad, irriterad.

Nu ska vi snart se på Wire.

Godnatt





Yeah!

image126

Igår var det Streamers, Frank och Scaramanga på musikens hus. Helt galet bra alltihop! Konstant dansande bland fulla zombies. Det borde vara bra konserter varje vecka, då skulle jag slippa träna.

15 februari.

Denna dag var det soligt och jag och Aron bestämde oss för att åka på utflykt till Tollered. Och då kan det inte hjälpas att det blir många kort.
Vi lyckades missa första tåget och då blev det otajming med bussarna så vi fick vänta en halvtimma i Floda. Där är det alltid trevligt och jag fick massa minnen från när jag var liten. Dock hade jag svårt att orientera mig i början och Aron försvann och lekte i skogen eller nåt. Men vi fann varann, och köpte chips.
Galet hur gott det är att vräka i sig något gott när man är hungrig. Inte så bra kanske men vafan..

I Tollered fanns en fager Sara med The och skrivmasking och andra leksaker. Och så kom en Lina med två vänner och vi satt och hade trevligt. Sedan ville vi ut och leka cowboys i skogen och det gjorde vi. Bara det att Linas "lag" gick hem och åt när vi smög omkring i skogen, alltid redo att skjuta dom. Ja så var det ungefär.
Och nu blev det tråkigt att skriva.
Tjingeling


image118

image119

image120

image121

image122

image123

image124

Kanelbullar

image117

Onsdag idag. En fri onsdag. Vaknade på en madrass på golvet i Majas varma rum. Solen lös mig i ögonen men jag lyckades somna om. Jag somnade väl om sådär 7 gånger. Drömde att min granne hade adopterat en afrikan, kankse 13 år. Han blev min kompis och jag fick lära honom svenska och säga åt honom att ljusrosa dressar inte var snyggt. Osv.
Jag har drömt väldigt mycket om afrikaner denna veckan.
Satte mig vid tv:n och tittade på skit tills Maja och Micha vaknade. Då åt vi frukost. Blåbärssylt är det bästa.

Sol idag också, så Alice kom och hämtade oss och så köpte vi lite ingridienser på konsum, sen bakade vi kanelbullar! I jäsningarna spelade vi diverse kortspel och innan vi fick smaka det underbara resultatet laga vi ihop en god nudelwok med morötter, paprika och tomater.
Bullarna avnjöt vi till den bästa filmen vi kunde hitta, "mitt liv är Rosa". Den var ju bra..

Cyklade hem till far och så jammade vi i ca en timme. Sen insåg jag att min gitarr var hos mamma så jag cyklade i super fart till mor. Dimmigt, kallt, sjärnklart och mysigt.
Gick till repet. Spelade lite fotbollsspel med..Magnus kanske han heter, innan de andra kom.
Repet var väl rätt kul, tråkigt när man inte skapar nytt.
Vandrade hem visslade tills jag insåg att det gick några bakom mig, inte lika roligt att vissla då.

Nu ska jag snart sova, och efter att ha skrivit så här mycket om en inte alltför intressant dag sover jag nog gott.
Imorgon kommer Aron. Och innan dess ska jag leka med Sara.
Jippi.

Valfest

image112

Jag har råd att köpa festivalbiljetter men hur tusan ska jag ta mig till dom. Köpa tågbiljetter för 2000 spänn är galenskap. Fan.

Kardemummakaka

image111
Maja var min modell idag. Jag fotade i Thomas studio. Det var komplicerat med ljusmätare och blixtrar men förhoppningsvis blev det bra. Får väl se på onsdag när jag framkallar. En av de tre bilderna såg iallfall ut såhär och det är jag nöjd med.
Sen åt vi supergod mat. Ris och korn/kål gryta och kardemummakaka till efterrätt.
Alice kom hit och spelade alias med oss och sen åkte hon och jag till hängmattan. Maja gick hem men vi fick se finfin poesi. Mycket bra idag faktiskt. Och äta godgod fallafel. Det var en sådan dag när man kan äta hur mycket som helst bara för att det är otroligt gott och roligt.
Nu är jag grymt irriterad på datorn och ska prata med Aron och sova sött under ett varmt duntäcke.

God natt.

Fredag

image109
Maja åkte med mig hem efter skolan. Vi åt gammal pastasås och sen vräkte vi i oss godis och chips och såg på top model och annan skit.  I våran tristess kom vi på att det var dags för Toaster jam att göra ännu en hit och det gjorde vi.( www.myspace.com/toasterjamduo låten bör komma upp snart) Denna gång använde vi oss av:
Brödrost, såklart.
Stålbunke
Tändare
Flaska med pärlor i
Cykel pakethållare
Cykelpump
Element
Tangentbord
Nycklar
Och våra fantastiska röster.

Det är en hit. Men den rekommenderas ej att lyssnas på på kvällen då den kan vara lite skrämmande.

Jo men sen drog vi hem till Alice och spelade Alias. Satan var där också och han fick en rejäl makeover. Stiligt minst sagt. Vi ville också vara snygga så det blev vi. Maja blev våran hallick eller nåt i den stilen.
Vi drack lite the och så också och hade trevligt. Sen gick jag hem och sov sjukt gott.

Idag är det lördag, men det känns som söndag. Trist. Men jag har vart på Bengans och sett Lykke Li med Eve,Yohan och Manpeace iallfall. Och vart på loppis och trängts bland massa elaka pensonärer som tror att de äger världen. Jag köpte en handduk för 3 spänn, bara för sakens skull.

Nu ska jag försöka finna något att hitta på.

Hejhopp





image110

RSS 2.0