Rabid Grannies


Helg igen. Igår var det filkväll hos Sebbe. Vi såg Surf nazis must die, skum film från åttiotalet med surfgäng, varav ett var nazister som började mörda folk. En snubbe de mördade hade en mamma som gav igen. Det var såklart en B-film, filmad med de mest underliga vinklar och klippt så osammanhängande så det var galet. När något spännande skulle hända bytte de scen och då och då kom det in 5 minuter långa scener där de bara surfade.
Ja, sen såg vi Rabid grannies, också denna från det härliga åttiotalet.Såhär stod det på baksidan.
 "En film som gör dig glad att din farmor trots allt är en snäll gammal tant. För tanterna i Rabid Grannies är nämligen allt annat än snälla, vilket deras yngre släktingar får erfara när de anländer till det gemtyliga godset på landet. Förvisso VAR tanterna snälla och rara till en början. Men sedan dök den mystiska presenten upp. Vad som hände då kan du inte föreställa dig i dina värsta mardrömmar (det är förstås därför det finns på film så du slipper föreställa dig)! Tanterna muterades! De blev till monster! De blev onda! De blev kannibaler! Rabid Grannies - en film som närmast kan liknas vid “Evil Dead” fast med pensionärer! Omskakande specialeffekter! Hinkvis med blod! Terror! Fasa! (Och en och annan tutte)"
Den var speciell. En ganska mycket sämre variant av Brain deadskulle man kunna säga. Morden var rätt så brutala.. Och det jobbigaste var att de pratade i slow motion hela filmen. Den hade garanterat kunnat förkortas med 20 minuter om de pratat i normalt tempo.

Jepp de var igår det. Idag skall jag på loppis med Mathilda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0